Blog Archives

Radio Celje o državnem prvenstvu za mlajše dečke in deklice

Vse o minulem državnem prvenstvu za mlajše dečke in deklice v celjskem bazenu Golovec, lahko poslušate v prispevku na RADIO CELJE.

ntrc

 

Preberite več

MOŠTVENO IN POSAMIČNO PRVENSTVO SLOVENIJE ZA ML. DEKLICE IN DEČKE

V Celju je ta vikend potekalo zimsko prvenstvo v organizaciji našega kluba, katerega se je udeležilo 363 plavalcev iz 27 SLO klubov.
Modre so zastopali: Filip Bratina, Jakob Brodej, Miha in Vid Čujež, Teo Jezovšek Špiljar, Jon Kočevar, Arne Kovačič, Jakob Lesjak, Nik in Tia Perc, Julijan Pevec, Metod in Vid Recko Sternad, Anže Špegelj, Luka Štrukelj, Tim Vasle, Aljoša in Domen Vihernik, Tian Zupanič, Danilo Obačkič, Nika Alagič, Elina Bratina, Hanna Naya Hušič, Pia Krajinovič, Gaja Plevnik Ivanuša, Zala Valek, Metka Velikonja.
Osebne rekorde so odplavali vsi naši plavalci, skupno so jih odplavali 105. Ekipno smo se uvrstili na 6. mesto med 27 klubi.
Na zmagovalne stopničke v svojem letniku so se uvrščali:

Filip Bratina:
1. mesto 400 m prosto
2. mesto 100 m hrbtno
...

Preberite več

DVOJNA ZMAGA VODENIKOVE IN BRON NA REKI

Na Reki je v bazenih Kantrida ta vikend potekal Grand prix mednarodni mitig Victoria-Promorje 2018, katetrega je se udeležilo 500 plavalcev iz Velike Britanije, Italije, Slovenije, Bosne in Hercegovine in Hrvaške.
Modre so zastopali: Aja Emma Wesenschegg, Saška Podpečan, Hana Podbregar, Jan Vodenik, Iza Vodenik in Lena Bornšek, ki so se na Reko odpravili že dva dni prej in izkoristili odličen 50 m bazen za kratke priprave, saj v domačem Golovcu ternirajo v 25 m bazenu. Popoldanske finalne nastope in osebne rekorde so si priplavali vsi, najbolj pa je izstopala Iza Vodenik, ki si je priplavala 3 medalje v kadetski kategoriji.
Osvojila je:Zlata – 100 m prosto, Zlata – 50 m delfin, Bronasta – 50 m prosto.
Čestitke vsem vsem plavalkam, plavalcu in trenerju Martinu.

1 2 3 4

Preberite več

OBVESTILO – Plavalna šola Neptunček

Obveščamo vas, da četrtek 8.2.2018, zaradi praznika, vadba ODPADE za vse skupine plavalne šole Neptunček.

Plavalna šola Neptunček

Preberite več

Moštveno in posamično državno prvenstvo za dečke in deklice – 3. dan

Zadnji dan so plavalci 2. ekipe ponovno pokazali odlično formo in vnovič podirali osebne rekorde. Izabela je blestela na 50 m hrbtno, kjer je dosegla 2. mesto vseh deklic in 1. mesto v mlajšem letniku, 1. mesto je prav tako v mlajšem letniku dosegla na 100 m prsno. Sebastjan je 2x zmagal v svojem letniku na 100 m prosto in 50 m hrbtno. Gašper pa je na 100 m prsno dosegel 2. mesto v mlajšem letniku.
Čestitke vsem dobitnikom priznanj. Čestitke tudi Staši Jezovšek Špiljar, Izi Slivnikar Ocvirk, Ajdi Brenčič, Neži Videnšek, Evi Cvibošek in Niku Kočevarju za borbene nastope na prvenstvu in odplavane osebne rekorde. Skupno so jih modri odplavali 49.
Robert Kekec. Čestitke tudi tebi za vse odlične rezultate modrih.

1 2 3 4 56 7 8 9 10

Preberite več

Moštveno in posamično državno prvenstvo za dečke in deklice – 2. dan

Neptunovi plavalci so drugi dan tekmovanja odlično zaključili. Od 9ih plavalk in plavalcev smo imeli kar 6 finalistov. Izabela je nastopila v A finalu na 200 m hrbtno in 50 m prsno v slednji disciplini je zasedla 2. mesto, na 200 m hrbtno pa je bila 1. v mlajšem letniku. Sebastjan je danes zabeležil dva naslova državnega prvaka v mlajšem letniku, in sicer na 50 m prosto in 200 m prosto. Gašper je v finalih odplaval 100 m delfin (4. mesto) in 50 m prsno (3. mesto) v B finalih. B finalne nastope so si tudi priplavale Ajda na 50 (7. mesto) in 200 m prosto (6. mesto), Staša na 200 m prosto (7. mesto) in Eva na 50 m prosto (8. mesto).

Čestitke vsem finalistom in Neži, Izi ter Niku za popravljene osebne rekorde.

1 2 3

Preberite več

Moštveno in posamično državno prvenstvo za dečke in deklice – 1. dan

S tem petkom se je začel 1. dan državnega prvenstva za kategorije dečkov in deklic v Mariboru. Na tekmovanju je prijavljenih 31 plavalnih klubov Slovenije, kar skupno znese 256 plavalk in plavalcev. Barve Neptuna na tem prvenstvu zastopa 9 plavalk in plavalcev 2. tekmovalne ekipe, ti so: Izabela Pakiž Rumpf, Staša Jezovšek Špiljar, Iza Slivnikar Ocvirk, Ajda Brenčič, Neža Videnšek, Eva Cvibošek, Sebastjan Jug, Gašper Pevec in Nik Kočevar.

Vsi omenjeni plavalci so odplavali svoje osebne rekorde, od naštetih pa so najbolj izstopali:
Izabela, ki je v mlajšem letniku postala dvakratna državna prvakinja na 200 m prsno in 100 m hrbtno in tako tudi zasedla 3. mesto v obeh disciplinah v starostni kategoriji deklic,
Sebastjan je v mlajšem letniku zmagal na 100 m hrbtno in bil 2...

Preberite več

Zimsko združeno državno prvenstvo – 4. dan

Tudi danes so modri plavalci odplavali odlično. V popoldanske finalne nastope so se uvrstili: Hana Podbregar, Saška Podpečan, Iza Vodenik, Aja Ema Wesenschegg, Jan Gerčer
Medalje so danes osvajali:
Iza Vodenik:
Zlata medalja 100 m delfin
Zlata medalja 50 m prosto
Mitja Horvat:
Srebrna medalja 1500 m prosto
Lena Bornšek:
Bronasta medalja 1500 m prosto
ŠTAFETA
Bronasta medalja mladinci 4×50 m mešano/mix Jan Gerčer, Saška Podpečan, Aja Emma Wesenschegg, Mitja Horvat

Prvenstvo je končano. Skupno smo osvojili 17 medalj. Vsi modri plavalci so odplavali enega ali več osebnih rekordov, poznala pa se nam je odsotnost Anemari Košak, ki po poškodbi že trenira in se nam bo priključila na spomladanskih tekmah v 50 metrskih bazenih. Hvala Anemari za tvoj obisk v Ljubljani in tvojo podporo...

Preberite več

Zimsko združeno državno prvenstvo – 3. dan

Finalne nastope 3. dne so odlično otvorile plavalke Taja, Lena, Iza in Hana v štafeti na 4×50 m mešano, kjer so osvojile 2. mesto.
Finalni nastopi so se stopnjevali z nastopom Mitje Horvata, ki je v disciplini 200 m prosto osvojil 2. mesto v mladinski kategoriji.
Na 200 m prosto smo imeli tri predstavnice v ženski kategoriji in sicer Hano v kadetski ter Saško in Ajo Emmo v mladinski.
Finalni nastop si je v mladinski kategoriji na 100 m hrbtno priboril tudi Leon.
Za zaključek izvrstnega tretjega dne so poskrbeli plavalci v disciplini 50 m delfin.
Maks in Hana sta v kadetski kategoriji osvojila peto in šesto mesto, Saška je v mladinski kategoriji osvojila nehvaležno četrto mesto, najbolj pa je navdušila Iza, ki je osvojila 2...

Preberite več

Zimsko združeno državno prvenstvo – 2. dan

NOV DRŽAVNI REKORD!

Za uspešen začetek drugega dne zimskega združenega državnega prvenstva, so kadetinje na koncu dopoldanskega dela z novim državnim rekordom na 4×50 prosto osvojile zlato medaljo v postavi Iza Vodenik, Taja Gerčer, Lena Bornšek in Hana Podbregar.
V popoldanskih finalih so izredno odplavale plavalke na 100 prosto. V kadetski konkurenci sta dvojno zmago dosegli Iza Vodenik z zlato in Hana Podbregar s srebrno medaljo.
V mladinskem finalu sta z osebnimi rekordi odlično odplavali Aja Emma Wesenschegg in Saška Podpečan.
Na 100 m prosto sta odlično nastopila Maks Jereb v kadetskem in Mitja Horvat v mladinskem finalu.
Ponovno je navdušil Mitja, ki je osvojil srebro med mladinci na 800 m prosto.
V absolutnem finalu na 800 m prosto je nastopil tudi Andrej Resnik.
Iza ...

Preberite več