Blog Archives

OBVESTILO – Plavalna šola Neptunček

Danes, v petek 20.7., vadba za vse skupine plavalne šole Neptunček odpade, zaradi slabega vremena.

Preberite več

2. dan DP v Kranju prav tako uspešen za modre plavalce!

Tudi danes so plavalci modrega Neptuna popravljali osebne rekorde ter se borili za najvišja mesta. Danes so najbolj izstopali Julijan Pevec 1. mesto 200 m hrbtno in 3. mesto na 200 m prsno, Gaja Plevnik Ivanuša 2. mesto 100 m delfin in 3. mesto na 50 m delfin ter Hanna Naya Hušić 3. mesto 50 m prsno.

Čestitke vsem plavalkam, plavalcem in trenerjema Francu in Robertu.

1 2 3 4 5

Preberite več

Moštveno in posamično državno prvenstvo ml. dečkov in ml. deklic v Kranju

Plavalni klub Neptun Celje na državnem prvenstvu v Kranju zastopata 3. ekipa in del 2. ekipe. V modrih barvah tako tekmujejo Miha in Vid Čujež, Teo Jezovšek Špiljar, Jon Kočevar, Jakob Lesjak, Danilo Obačkić, Nik Perc, Metod in Vid Recko Sternad, Luka Štrukelj, Aljoša in Domen Vihernik, Tian Zupanič, Arne Kovačič, Filip Bratina, Tim Vasle, Jakob Brodej, Julijan Pevec, Nika Alagić, Elina Bratina, Hanna Naya Hušić, Pia Krajinović, Pia Perc, Gaj Ivanuša Plevnik in Zala Valek. Vsi omenjeni plavalci so uspešno zaključili prvi dan tekmovanja. Priplavali so si veliko osebnih rekordov ter tako pokazali in dokazali borbenost v vsaki disciplini. Najbolj sta izstopala Julijan Pevec in Filip Bratina. Julijan si je v mlajšem letniku priplaval dva 3...

Preberite več

OBVESTILO – Plavalna šola Neptunček

Obveščamo vas, da smo v petek 1.6.2018, končali z vadbo v bazenu Golovec za začetno in nadaljevalno šolo plavanja in nadaljujemo z vadbo na letnem kopališču Celje od ponedeljka 18.6.2018 dalje.

Plavalna šola Neptunček

Preberite več

Prispevek na TV Celje o PK Neptun

Na spodnji povezavi si lahko ogledate prispevek o plavalcih PK Neptun, ki je bil objavljen v oddaji Tretji polčas na TV Celje. Od 10:45 min do 13:15.

Preberite več

OBVESTILO – Plavalna šola Neptunček

Obveščamo vas, da v času prvo majskih praznikov, vadba za vse skupine plavalne šole Neptunček odpade od petka 27.4. do srede 2.5.2018.

Preberite več

Vabilo na redno letno skupščino PK Neptun Celje

Predsednik Plavalnega kluba Neptun Celje, v skladu z 28. členom Statuta plavalnega kluba Neptun Celje in s sklepom 5. seje (2018) UO PK Neptun Celje sklicuje:

REDNO LETNO SKUPŠČINO PK NEPTUN CELJE (2018),

 

ki bo dne 24.4.2018, ob 17:00 uri, v sejni sobi v prostorih bazena Golovec (zraven pisarne št. 57).

Na redno letno skupščino so vabljeni vsi člani* Plavalnega kluba Neptun Celje.

PREDLOG DNEVNEGA REDA:

  1. Otvoritev redne letne skupščine PK Neptun Celje
  2. Izvolitev delovnega predsedstva

–  Delovnega predsednika,  zapisnikarja in dveh overoviteljev zapisnika

  1. Poročilo upravnega odbora
  2. Letno poročilo organov kluba za leto 2017:
  • Poročilo disciplinske komisije
  • Poročilo nadzornega odbora
  • Finančno poročilo
  • Poročilo sodniškega zbora

PREDLOGI SKLEPOV SKUPŠČINE:

Ad...

Preberite več

Radio Celje o državnem prvenstvu za mlajše dečke in deklice

Vse o minulem državnem prvenstvu za mlajše dečke in deklice v celjskem bazenu Golovec, lahko poslušate v prispevku na RADIO CELJE.

ntrc

 

Preberite več

MOŠTVENO IN POSAMIČNO PRVENSTVO SLOVENIJE ZA ML. DEKLICE IN DEČKE

V Celju je ta vikend potekalo zimsko prvenstvo v organizaciji našega kluba, katerega se je udeležilo 363 plavalcev iz 27 SLO klubov.
Modre so zastopali: Filip Bratina, Jakob Brodej, Miha in Vid Čujež, Teo Jezovšek Špiljar, Jon Kočevar, Arne Kovačič, Jakob Lesjak, Nik in Tia Perc, Julijan Pevec, Metod in Vid Recko Sternad, Anže Špegelj, Luka Štrukelj, Tim Vasle, Aljoša in Domen Vihernik, Tian Zupanič, Danilo Obačkič, Nika Alagič, Elina Bratina, Hanna Naya Hušič, Pia Krajinovič, Gaja Plevnik Ivanuša, Zala Valek, Metka Velikonja.
Osebne rekorde so odplavali vsi naši plavalci, skupno so jih odplavali 105. Ekipno smo se uvrstili na 6. mesto med 27 klubi.
Na zmagovalne stopničke v svojem letniku so se uvrščali:

Filip Bratina:
1. mesto 400 m prosto
2. mesto 100 m hrbtno
...

Preberite več

DVOJNA ZMAGA VODENIKOVE IN BRON NA REKI

Na Reki je v bazenih Kantrida ta vikend potekal Grand prix mednarodni mitig Victoria-Promorje 2018, katetrega je se udeležilo 500 plavalcev iz Velike Britanije, Italije, Slovenije, Bosne in Hercegovine in Hrvaške.
Modre so zastopali: Aja Emma Wesenschegg, Saška Podpečan, Hana Podbregar, Jan Vodenik, Iza Vodenik in Lena Bornšek, ki so se na Reko odpravili že dva dni prej in izkoristili odličen 50 m bazen za kratke priprave, saj v domačem Golovcu ternirajo v 25 m bazenu. Popoldanske finalne nastope in osebne rekorde so si priplavali vsi, najbolj pa je izstopala Iza Vodenik, ki si je priplavala 3 medalje v kadetski kategoriji.
Osvojila je:Zlata – 100 m prosto, Zlata – 50 m delfin, Bronasta – 50 m prosto.
Čestitke vsem vsem plavalkam, plavalcu in trenerju Martinu.

1 2 3 4

Preberite več