ČETRTI ZADNJI DAN DRŽAVNEGA PRVENSTVA

S petimi finalnimi nastopi v najhitrejši disciplini na 50 m prosto za ženske se je danes v Kranju za modre končalo Letno odprto združeno prvenstvo Slovenije za kadete, mladince in člane.
Tudi zadnji, četrti dan, so Aja Emma, Iza, Saška, Katja, Anemari, Taja, Nuša, Zala, David, Oskar, Leon, Mitja in Jan odlično zastopali modre, popravljali svoje osebne rekorde in si priplavali 6 popoldanskih finalnih nastopov.
Iza Vodenik je na 100 m delfin osvojila zlato medaljo, na 50 m prosto pa je v mladinskem finalu osvojila odlično 6 mesto.
Anemari Košak je v članski kategoriji na 50 m prosto osvojila bronasto medaljo.
Aja Emma Wesenschegg je na 50 m prosto v kadetskem finalu osvojila 1 mesto.
Zala Bornšek je na 50 m prosto v mladinske finalu osvojila 7. mesto.
Saška Podpečan je na 50 m prosto v kadetskem finalu osvojila 3, mesto.
S tem je za modre letno DP končano. Skupno smo osvojili 13 medalj. 5 zlatih, 3 srebrne, 5 bronastih. V zadnjih štirih dneh smo doživeli veliko lepih trenutkov, tudi kakšno razočaranje, najbolj pa si bomo zapomnili modra štiri zlata dekleta, ki so v štafeti 4×50 m prosto v postavi Saška Podpečan, Aja Emma Wesenschegg, Iza Vodenik in Taja Gerčer postavile nov Slovenski kadetski in mladinski državni rekord.
Čestitke vsem 13 modrim plavalcem za odlične nastope, čestitke tudi obema trenerjema Francu in Martinu za odlično pripravo vseh plavalk in plavalcev.
Uživajte na počitnicah, se vidimo 1.9.2017 na tradicionalnem pikniku…..

1 2 3 4