SKUPNO 6. MESTO MED 25 KLUBI0

Tretji, zadnji dan državnega prvenstva za dečke in deklice, ki je potekalo od petka v Trbovljah se je zaključil nadvse dramatično. Plavalci 3.ekipe Neptuna so si kljub temu, da so imeli glikogenske rezerve na kritični toči priplavali OSEM finalnih nastopov.

Iza Vodenik 3.mesto na 100 m prosto in 8. mesto na 100m prsno , Luka Cvikl je v mlajši kategoriji zasedel na 50 m hrbtno 4. mesto, na 100 m prosto pa je zasedel 5. mesto. Nika Hliš je v finalu… v disciplini 100 m prosto zasedla 12.mesto, Hana Podbregar pa je v svojem letniku v finalu osvojila prav tako na 100 m prosto 3.mesto. Na 100 m prosto je prav tako nastopil Mitja Horvat in Rok Cene. Prvi je zasedel 10.mesto slednji pa 15.mesto.

Osebne rekorde pa so nepričakovano močno popravili Amadej Zagožen, Enej Vovk Šulgaj, Blaž Meh, Lena Bornšek in David Videnšek. Poseben kotiček za pohvalo gre Robič Filipu, ki je plaval eno izmed najtežjih disciplin nasploh 200 m delfin in osvojil 15. mesto.

Na koncu je 3.ekipa Neptuna zasedla odlično skupno 6.mesto med 25 klubi, ki so sodelovali na tem DP.
Skupno so si priplavali kar 37 osebnih rekordov.

Iskrene čestitke vsem plavalce za trud, pogum, vztrajnost in dosego perfektnih rezultatov.

Čestitke so namenjene tudi trenerju Francu Božičku za pozitivno tečnobo skozi celo leto, ki je pripomogla k fantastičnim rezultatom.

Vsem plavalkam, plavalcem in trenerju Francu želimo, da si na počitnicah dobro spočijete in se septembra vrnete zdravi in polni novega elana

DSCN2981 3. dan

 

DSCN2988 3. dan

 

DSCN2995 3. dan

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>